Installatie van uw kunstwerken

WARA stelt alles in het werk om haar klanten te voorzien van een complete oplossing op maat van hun wensen. Dit betekent niet alleen dat we instaan voor de levering van hoogwaardige producten. Ook de montage kunnen wij voor onze rekening nemen. Wanneer u hoogwaardig framed artwork bij ons bestelt spreekt het voor zich dat deze zo optimaal mogelijk in de gewenste ruimte moet worden geu00efntegreerd. U wilt op dit vlak dan ook waarschijnlijk helemaal niets aan het toeval overlaten. Dat hoeft ook niet! Wij hebben op nationaal vlak verschillende samenwerkingsverbanden afgesloten met professionele en ervaren monteurs. Zo kunt u ook voor wat de plaatsing van uw aangekochte artikelen betreft rekenen op de beste service.

Plaatsing volgens duidelijke afspraken

Gaat u de installatie van bijvoorbeeld uw framed wall art en framed wall mirror uitbesteden? In dat geval kunt u daarvoor dus zonder probleem een beroep doen op onze diensten. WARA regelt het contact met zowel de opdrachtgever als de installateur. Er worden op dit vlak steeds duidelijke afspraken gemaakt. Deze afspraken hebben in het bijzonder betrekking tot de datum en tijd waarop de installatie zal plaatsvinden. Daarnaast wordt er ook een contactpersoon aangewezen. Op kantoor wordt WARA uiteraard steeds op de hoogte gehouden van de installatie. In ieder geval mag het duidelijk zijn dat er door ons een complete ontzorging kan worden gerealiseerd. Zo komen we nog beter tegemoet aan de eisen van onze klanten.

Meest optimale integratie in de gewenste ruimte

Wij van WARA kunnen instaan voor de levering en plaatsing van tal van verschillende objecten in een interieur. Wanneer u ons aanbod bekijkt zult u dan ook een keuze kunnen maken uit tal van verschillende soorten realisatiesnBen u bijvoorbeeld op zoek naar ingelijste kunst? Dan kunt u in samenspraak met onze art consultants kijken naar waar de kunst in uw hotel nde meest optimale wijze in de ruimte wordt geu00efntegreerd.

Een hoogwaardige afhandeling van uw bestelling

WARA streeft er naar om haar klanten over de hele lijn de best mogelijke kwaliteit te garanderen. Dit geldt niet alleen voor de producten die worden geproduceerd, maar ook voor de plaatsing er van. De doorgedreven samenwerkingsverbanden waar wij over beschikken met verschillende bedrijven zorgen er voor dat wij onze klanten ook op vlak van installatie optimaal van dienst kunnen zijn. Bovendien kan er ook intern worden geschakeld om montage te regelen voor onze klanten. Dit geldt dan in het bijzonder voor inlijstingen ophangen.