Inlijstingen

Lijstenmaker

WARA beschikt over meer dan dertig jaar ervaring in het realiseren van op grote schaal ingelijste kunst. Aan deze maatwerk dienst hebben we bovendien door de jaren heen verschillende extra’s toegevoegd. Zo bent u bij ons ook aan het juiste adres voor gepersonaliseerd design en is onze print en productie afdeling een waardevolle aanvulling op ons aanbod met diensten. Bent u dus up zoek naar een serie mooie inlijstingen of andere creatieve oplossingen? Dan kunt u hiervoor zeker bij ons terecht!

Ruime keuze aan houten en metalen frames

Bij WARA hebben we er voor gezorgd dat onze klanten een keuze kunnen maken uit een gevarieerd assortiment bestaande uit verschillende houten en metalen frames. Zodra het juiste beeld en stijl bekend is zullen we gezamenlijk naar een lijst zoeken die perfect aansluit bij al uw wensen. Ongeacht het type frame waar u uiteindelijk ook voor mag kiezen, u kunt uiteraard altijd rekenen op een prijs-kwaliteit oplossing.

Inlijstingen met uiteenlopende afmetingen

Of het gaat om grote lijsten voor in publieke ruimtes, of kleinere inlijstingen voor kamers of gangen, door onze eigen productie afdeling kunnen wij inlijstingen realiseren op elk formaat.

Inlijstingen voor verschillende sectoren

Ingelijste kunstwerken of decoraties kunnen in veel verschillende omgevingen tot hun recht komen. Door gebruik te maken van ingelijste kunst kunt u extra kracht geven aan de boodschap die u wilt vertellen. Als gerenommeerd kunst leverancier werken wij dan ook met klanten uit verschillende sectoren. Niet alleen werken wij samen met de horeca- en zakelijke sector, maar bijvoorbeeld ook met de verzorgingssector. Bent u dus op zoek naar een specifieke inlijsting voor uw specifieke omgeving? Dan kunnen wij u daar zeker bij helpen!