Lijstenmaker

WARA beschikt reeds over meer dan dertig jaar aan ervaring voor wat betreft het realiseren van op grote schaalningelijste kunst. Aan deze maatwerk dienst hebben we bovendien door de jaren heen verschillende extra’s toegevoegd. Zo bent u bij ons eveneens aan het juiste adres voor de creatie van gepersonaliseerde designs. Ook onze printing en productie afdeling zijn een waardevolle aanvulling op ons aanbod met diensten. In ieder geval, bent u op zoek naar een serie mooie inlijstingen of oplossingen? Dan is het zeker de moeite waard om ons aanbod te ontdekken!

Ruime keuze aan houten en metalen frames

Bij WARA hebben we er voor gezorgd dat onze klanten een keuze kunnen maken uit een gevarieerd assortiment bestaande uit verschillende houten en metalen frames. Op het ogenblik dat u het juiste beeld en stijl bekend is zullen we gezamenlijk naar een lijst zoeken die perfect aansluit bij al uw wensen. Ongeacht het type frame waar u uiteindelijk ook voor mag kiezen, u kunt uiteraard altijd rekenen op een prijs-kwaliteit oplossing.

Inlijstingen met uiteenlopende afmetingen

Bij WARA hebben we er voor gezorgd dat onze klanten een keuze kunnen maken uit een gevarieerd assortiment bestaande uit verschillende houten en metalen frames. Op het ogenblik dat u het juiste beeld en stijl bekend is zullen we gezamenlijk naar een lijst zoeken die perfect aansluit bij al uw wensen. Ongeacht het type frame waar u uiteindelijk ook voor mag kiezen, u kunt uiteraard altijd rekenen op een prijs-kwaliteit oplossing. Heeft u dus met andere woorden behoefte aan een op maat gemaakte inlijsting? Dan kunt u deze bij ons aanvragen.

Inlijstingen voor verschillende sectoren

Ingelijste kunstwerken of decoratie komen in elke omgeving tot hun recht. Door gebruik te maken van ingelijste kunst kan de boodschap die u wenst uit te dragen bijvoorbeeld extra kracht worden bijgezet. Als gerenommeerde kunst leverancier beschikken wij over klanten uit verschillende sectoren. Het gaat hierbij niet alleen om de horeca- en de zakelijke sector, maar bijvoorbeeld ook om de sector van de verzorging. Bent u dus bijvoorbeeld op zoek naar specifieke inlijstingen voor uw hotel? Ook in dat geval kunnen wij u zonder probleem van dienst zijn!