Wara Deko

WARA is een toonaangevende ontwikkelaar en leverancier van op maat gemaakte kunstwerken en decoraties voor de cruise- en horecabranche. We werken samen met ontwerpers en eigenaren om concept ondersteuning te realiseren voor suites, gangen en openbare ruimtes.

Samenwerking waarin wordt geluisterd!

Door goede communicatie en duidelijkheid naar de opdrachtgever zijn wij in staat om, op basis van vertrouwen en wederzijds respect, de samenwerking zo transparant mogelijk te maken. Op basis van uw wensen kunnen wij een complete uitwerking van uw artwork realiseren. Onze creatieve afdeling houdt gedurende de realisatie van het project contact met de opdrachtgever.

Creatieve partner aansluitend op uw concept!

De spil van ons WARA team zijn de ambitieuze en praktisch ingestelde studio artiesten die door hun inlevingsvermogen sterk conceptmatig kunnen meedenken met de wensen van de opdrachtgever. Wij kunnen alle decoraties uitvoeren naar de idee├źn en wensen van de designer. Werkt u zonder een ontwerpstudio dan helpen wij u graag met het design en natuurlijk ook met de uitvoering. In alle gevallen houden onze studio artists rekening met de rechten van beelden.

WARA realiseert kwaliteit!

Ons streven is om een kwalitatief hoogwaardig producten te leveren, namelijk: grootschalige inlijstingen, custom made spiegels en prints op diverse materialen zoals canvassen, dibond, glas, en behang. Door deze brede kennis kunnen we binnen het designtraject meedenken welk materiaal geschikt is voor de uitwerking van een concept. Onze in-house print- en productie afdeling waarborgt vervolgens deze kwaliteit. Doordat we regelmatig beurzen en evenementen bezoeken zijn we op de hoogte van de trends en ontwikkelingen, met name op het gebied van printen op diverse materialen. Op deze manier kunnen we direct inspelen op de vraag van de opdrachtgevers die graag de ontwikkelingen een stapje voor blijven.

Ontzorgd in logistiek, transport & montage

Vanuit ons kantoor in de Amsterdam Area hebben we met onze opdrachtgevers een wereldwijd bereik evenals onze dienst om de gerealiseerde decoraties op de locaties van deze opdrachtgevers af te leveren. Met onze middelen zijn we in staat om nauwkeurig werk te leveren op het gebied van verpakking, labelen, export crating en het verzorgen van documentatie.