Wara Deko

WARA is een toonaangevende ontwikkelaar en leverancier van op maat gemaakte kunstwerken en decoraties voor de cruise- en horecabranche. We werken samen met ontwerpers en eigenaren om concept ondersteuning te realiseren voor suites, gangen en openbare ruimtes.

Samenwerking waarin wordt geluisterd!

Door goede communicatie en duidelijkheid naar de opdrachtgever zijn wij in staat om, op basis van vertrouwen en wederzijds respect, de samenwerking zo transparant mogelijk te laten verlopen. Op basis van uw wensen kunnen wij een complete uitwerking van uw decoraties realiseren. Onze creatieve afdeling houdt gedurende de realisatie van het project contact met de opdrachtgever.

Creatieve partner aansluitend op uw concept!

Onze ambitieuze en praktisch ingestelde in-house designers kunnen door hun inlevingsvermogen sterk conceptmatig meedenken met de wensen van de opdrachtgever. We kunnen decoraties uitvoeren naar de idee├źn en wensen van de designer, of, als u zonder ontwerpstudio werkt, kunnen wij u helpen met het design en uiteindelijke uitvoering. Uiteraard houden onze designers in alle gevallen rekening met de rechten van gebruikte beelden.

WARA realiseert kwaliteit!

Ons streven is altijd om kwalitatief hoogwaardige producten te leveren, of het nou gaat om grootschalige inlijstingen, custom made spiegels, of prints op canvas, dibond, glas of behang. Door deze brede kennis kunnen we binnen het designtraject meedenken over welk materiaal geschikt is voor de uitwerking van een concept. Onze in-house print- en productie afdeling waarborgt vervolgens de kwaliteit. Doordat we regelmatig beurzen en evenementen bezoeken zijn we op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen, met name op het gebied van printen op diverse materialen. Op deze manier kunnen we goed inspelen op de vraag van opdrachtgevers die de ontwikkelingen graag een stapje voor blijven.

Ontzorgd in logistiek, transport & montage

Vanuit ons kantoor in de omgeving van Amsterdam hebben we de mogelijkheid om wereldwijd decoraties af te leveren. Met onze middelen zijn we in staat om nauwkeurig werk te leveren op het gebied van verpakking, labelen, export, crating en het verzorgen van de juiste documentatie.