Speciaal

Onze filosofie gaat over creatieve idee├źn en oplossingen voor bijvoorbeeld hotelkunst die een hotelgast inspireren, die de ethiek van een hotel weerspiegelen in het opvallen als het thuis voelen. Al sinds 1988 werken we op het gebied van gastvrijheid en kunstadvies. Dit betekent dat we de hotelbranche heel goed begrijpen. Door persoonlijke relaties met veel hotels te hebben, hebben wij kennis van de nieuwste 3D kunst trends en werkt u samen met een kunstconsultant die altijd het juiste hotelkunstwerk voor u ontwerpt en maakt. WARA ontwerpt en produceert regelmatig 3D kunst voor hotels en restaurants. Wij hebben ruime ervaring met het maken van 3D-canvas in alle kleuren, vormen en produceren dit met een grenzeloze plaatsing op vloeren, muren, plafonds. De mogelijkheden in 3D-vormen, variaties en kleuren zijn eindeloos.

3D-kunst

WARA produceert graag voor u een speciaal 3D-kunstobject, geheel in lijn met de visie van uw hotel of bedrijf. WARA biedt een volledig zelf gemaakt kunstwerk, van originele 2D illustraties tot behang, lijsten, spiegels en 3D objecten. Wij kunnen het 3D-kunstwerk produceren van verschillende materialen zoals hout, glas of metaal. Hierdoor zijn we in staat om een state-of-the-art 3D-kunst te plaatsen in uw bedrijf.

Maatwerk

Het WARA team met experts ontwerpt en produceert graag voor u een speciaal 3d kunstobject, geheel in lijn met de visie van uw hotel of bedrijf. WARA kent de industrie van hotels, restaurants, kantoren en verzorgingsinstellingen goed. Elk project is maatwerk en de wensen van een klant lopen vaak uiteen. WARA ondersteund de klant in elke fase van het project. Vele projecten willen een identiteit in de kunst voor laten komen. Het team van WARA kent de nieuwste trends en past deze toe binnen de kaders van de wensen en eisen van uw project. Zo produceert WARA speciale kunst en de mogelijkheden zijn eindeloos. We produceren speciale spiegels dat authentiek in zijn soort is.