Speciaal

Onze filosofie gaat over creatieve ideeƫn en oplossingen. Dit passen we toe op hotelkunst die de ethiek van het hotel weerspiegelt en hotelgasten inspireert, of thuis laat voelen. Al sinds 1988 werken we op het gebied van gastvrijheid en kunstadvies. Dit betekent dat we de hotelbranche heel goed begrijpen. Door persoonlijke relaties met veel hotels te hebben, hebben wij kennis van de nieuwste 3D kunst trends en kunnen wij als kunstconsultant altijd het juiste kunstwerk voor u creƫren. WARA ontwerpt en produceert dan ook regelmatig 3D kunst voor hotels en restaurants. Wij hebben ruime ervaring met het maken van 3D-canvas in vele kleuren en vormen en het plaatsen hiervan op vloeren, muren en plafonds. De mogelijkheden hier in zijn eindeloos.

3D-kunst

Naast originele 2D illustraties, behang, lijsten en spiegels, produceert WARA dus ook 3D-kunstobjecten, geheel in lijn met de visie van uw hotel of bedrijf. Wij kunnen het 3D-kunstwerk produceren van verschillende materialen zoals hout, glas of metaal.

Maatwerk

WARA kent de industrie van hotels, restaurants, kantoren en verzorgingsinstellingen goed. Elk project is maatwerk en de wensen van verschillende klanten lopen vaak uiteen. WARA ondersteunt de klant in elke fase van het project en zorgt dat uw persoonlijke identiteit te zien is in de geproduceerde kunst. Bovendien kent het team van WARA de nieuwste trends en past deze toe binnen de kaders en wensen van uw project.