Professioneel advies

WARA voorziet haar klanten van professioneel advies met betrekking tot het realiseren van een op maat gemaakte spiegel. Als gespecialiseerde spiegellijst producent geniet u bij ons van de meest uiteenlopende mogelijkheden. Beschikt u over zeer specifieke wensen? Deze zijn allemaal bespreekbaar. Wij stellen alles in het werk om een op maat gemaakte spiegel te realiseren conform de door u vooropgestelde eisen.

Een mirror frame op maat van uw wensen

Een spiegel kan in de praktijk op de meest uiteenlopende manieren gemaakt worden. Omwille van deze reden vragen we u altijd uw eisen aan ons kenbaar te maken. In eerste instantie kunt u aangeven over welke afmetingen de spiegel moet beschikken. Daarnaast is ook het type spiegellijst van belang. Het is ook mogelijk om een zelf uitgedacht ontwerp met ons te delen. Wij kunnen dan aangeven hoe deze het beste kan worden gerealiseerd.

Ongelofelijk aanbod aan mogelijkheden voor spiegellijsten

U kunt er uiteraard voor kiezen om gebruik te maken van een standaard spiegel. Echter is de kans dan groot dat deze lang niet al uw verwachtingen zal weten in te lossen. Het kan gelukkig ook anders. Door te kiezen voor onze spiegellijsten beschikt u over een perfect gepersonaliseerde spiegel.

Eventuele extra’s voor uw spiegel?

De ene spiegel is uiteraard de andere niet. Met name de plaats waar ze moet komen te hangen beinvloedt altijd de exacte eisen. Neem nu bijvoorbeeld de badkamer. Een spiegel die in deze ruimte wordt opgehangen kan bepaalde extra wensen hebben. Denk op dit vlak aan spiegelverwarming.

Altijd een spiegel van hoge kwaliteit

Als professionele spiegellijst producent garanderen wij onze klanten altijd producten die over een uitstekende kwaliteit beschikken. Dit is een belangrijke vereiste binnen de cruise sector. De jarenlange ervaring waar ons bedrijf over beschikt zorgt er voor dat wij over een zeer uitgebreide expertise beschikken. Deze expertise maakt dat wij steeds in staat zijn om de meest aangewezen materialen uit te kiezen voor het product dat u wenst te realiseren.

Onze spiegels zijn wereldwijd leverbaar

WARA is gevestigd in de regio van Amsterdam. Deze locatie zorgt er voor dat wij onze producten wereldwijd kunnen versturen. Het verpakken van onze artikelen gebeurt steeds met de grootst mogelijke zorg. Dit geldt uiteraard ook voor het labelen evenals voor het vereiste papierwerk. Op deze manier weten we onze klanten een all-round uitstekende service en kwaliteit te garanderen. Bent u dus ook op zoek naar de meest professionele oplossingen op vlak van kunst and spiegellijsten? Dan bent u daarvoor bij ons beslist aan het juiste adres!