Professioneel advies

WARA voorziet haar klanten onder andere van professioneel advies op het gebied van op maat gemaakte spiegels. Als gespecialiseerd spiegellijst producent kunt u bij ons terecht voor de meest uiteenlopende mogelijkheden. Beschikt u over zeer specifieke wensen? Deze zijn allemaal bespreekbaar. Wij zullen er alles aan doen om uw wensen waar te maken.

Een mirror frame op maat van uw wensen

Een spiegel kan in de praktijk op veel verschillende manieren gemaakt worden. Om deze reden vragen we altijd uw eisen aan ons kenbaar te maken. Ten eerste is het belangrijk om te weten welke afmetingen de spiegel moet hebben. Daarnaast is het ook belangrijk voor ons om te weten wat voor type spiegellijst u zoekt. Het is ook mogelijk om een zelf uitgedacht ontwerp met ons te delen. Wij kunnen dan aangeven hoe deze het beste kan worden gerealiseerd.

Ongelofelijk aanbod aan mogelijkheden voor spiegellijsten

U kunt er uiteraard voor kiezen om gebruik te maken van een standaard spiegel. Echter is de kans dan groot dat deze niet aan al uw verwachtingen zal voldoen. Het kan gelukkig ook anders. Door te kiezen voor onze spiegellijsten beschikt u over een perfect gepersonaliseerde spiegel.

Eventuele extra’s voor uw spiegel?

De ene spiegel is uiteraard de andere niet. De plaats waar de spiegel komt te hangen beïnvloed vaak de exacte eisen. Een voorbeeld hiervan is een spiegel in de badkamer. Hiervoor kunnen bepaalde extra eisen van toepassing zijn, zoals bijvoorbeeld spiegelverwarming.

Altijd een spiegel van hoge kwaliteit

Als professionele spiegellijst producent garanderen wij onze klanten altijd producten die over een uitstekende kwaliteit beschikken. Dit is een belangrijke vereiste binnen bijvoorbeeld de cruise sector. De jarenlange ervaring waar ons bedrijf over beschikt zorgt er voor dat wij over een zeer uitgebreide expertise beschikken. Deze expertise maakt dat wij steeds in staat zijn om de beste materialen uit te kiezen voor het product dat u wenst te realiseren.

Onze spiegels zijn wereldwijd leverbaar

WARA is gevestigd in de regio van Amsterdam. Deze locatie zorgt er voor dat wij onze producten wereldwijd kunnen versturen. Het verpakken van onze artikelen gebeurt met de grootst mogelijke zorg. Dit geldt uiteraard ook voor het labelen en voor het vereiste papierwerk. Op deze manier weten we onze klanten een all-round uitstekende service en kwaliteit te garanderen. Bent u dus op zoek naar de meest professionele oplossingen op het gebied van kunst en spiegellijsten? Dan bent u daarvoor bij ons beslist aan het juiste adres!