Budget & Waarde ontwikkeling – Wara Deko

Kunstwerk voor uw bedrijf binnen het budget

Kunst voor in de horeca, zakelijke sector of zorginstelling is het specialisme van WARA. Wij realiseren een kunstwerk geheel passend in uw verhaallijn in de vorm van een totaalconcept dat uw project tot een succes maakt. Ons team van specialisten heeft een uitgebreide know-how hoe we prachtige kunstwerken kunnen realiseren dat uitstekend past binnen de verhaallijn van het project en het vastgestelde budget en tijdsbestek. Wij passen Value Engineering toe zodat het doel en budget beter op elkaar afgestemd wordt, hierdoor worden besluiten sneller genomen en vergroten we de waarde van prestatie en kosten. WARA is in staat door deze methodiek uw hotel, restaurant te voorzien van op maat gemaakte kwalitatieve kunst binnen de afgesproken budgettering en tijd.

Gedetailleerd ontwerp en schatting (Value Engineering)

Of het projectontwerp nu voltooid is of nog in de ontwerpfase zit, het bespreken van de variaties in de ontwerpen en kunstwerken is enorm belangrijk. Zelfs vanaf de beginfase kunnen we een ruwe schatting maken van wat de ontwerpen en kunst kunnen gaan kosten, dat financieel haalbaar is met uw budget. Ons team van experts zullen de materiaalkeuzes van de kunstwerken met kosten voorleggen, waarbij ook rekening is gehouden met de benadering van het traject. We zullen de opties aan u voorleggen en u adviseren welke het beste passen bij het project.

Prachtig kunstwerk binnen een vast budget

WARA heeft kennis van materialen. Ons team kan uw wensen in kaart brengen en waarnodig adviseren waar kansen liggen binnen een ontwerp om de kosten te drukken. nZonder dat dit ten koste gaat van het concept. Met name is deze kans gericht op de keuze in materialen. Uiteindelijk kiezen wij samen met u nvoor de best passende oplossing en vervaardigen wij het ontwerp voor u.