Budget & Waarde ontwikkeling – Wara Deko

Kunstwerk voor uw bedrijf binnen het budget

Kunst voor in de horeca, zakelijke sector of zorginstelling is het specialisme van WARA. Wij realiseren op dit vlak een totaalconcept geheel passend in uw verhaallijn. Tijdens dit proces passen we Value Engineering toe zodat het doel en budget beter op elkaar afgestemd worden. Hierdoor worden beslissingen sneller genomen en vergroten we de waarde van prestatie en kosten. WARA is door deze methodiek in staat uw hotel of restaurant te voorzien van op gemaakte kunst die niet alleen past binnen uw concept, maar ook binnen het vastgestelde budget en tijdsbestek.

Gedetailleerd ontwerp en schatting (Value Engineering)

Of het projectontwerp nou voltooid is of nog in de ontwerpfase zit, het bespreken van de variaties in de ontwerpen en kunstwerken is enorm belangrijk. Vanaf de beginfase van een project kunnen we een ruwe schatting maken van wat de ontwerpen gaan kosten, zodat we zeker weten dat dit financieel haalbaar is binnen uw budget. Ons team van experts zullen de materiaalkeuzen met bijbehorende kosten voorleggen, waarbij ook rekening is gehouden met het tijdsbestek waarin het project moet worden afgerond. Hierdoor kunnen wij u niet alleen alle opties voorleggen, maar u ook adviseren welke optie het beste past bij uw project.

Prachtig kunstwerk binnen een vast budget

WARA heeft kennis van materialen. Ons team kan uw wensen in kaart brengen en, indien nodig, adviseren waar kansen liggen binnen een ontwerp om de kosten te drukken, zonder dat dit ten koste gaat van het concept. Dit is voornamelijk gericht op de keuze in materialen. Uiteindelijk kiezen wij samen met u voor de best passende oplossing en vervaardigen wij het ontwerp voor u.