Concept ondersteunende kunst

Decoraties die het concept ondersteunen

De beste manier van adverteren, is door niet te hoeven adverteren. Storytelling kan helpen bij het creëren van een plek dat ervoor zal zorgen dat mensen gaan praten over jouw brand! WARA is de partner als het gaat om op maat gemaakte decoratieve oplossingen. We weten als geen ander wat storytelling inhoudt en op welke manier dit het efficiënts te verwerken is in decoraties zoals inlijstingen of behang.

Hoe komt kunst als ondersteuning van het concept tot stand?

Bij de realisatie van de kunst wordt er in eerste instantie gekeken naar de invloeden welke betrekking hebben tot het concept van de ruimte in kwestie. Hierbij wordt er rekening gehouden met verschillende factoren zoals: Het soort stijl waar gebruik van wordt gemaakt; De grafische elementen die aanwezig zijn; De eventuele historische lading waarvan sprake is; De elementen uit het concept worden vervolgens uitvergroot en als ondersteunende factor gebruikt in het ontwerp van bijvoorbeeld kunst met lijsten voor hotels welke door ons wordt gerealiseerd. In de praktijk kunnen in een beeld perfect meerdere elementen samenkomen en grafisch worden verwerkt. Zo kunnen de meest bijzondere vormen van decoratie of kunst tot stand komen.

Ons grafisch ontwerpteam

Ons eigen ontwerpteam beschikt over de ervaring, kennis en technologie om het concept te vertalen door middel van hoge resolutie scans van fotografie, beeldbewerking en kleurbeheer.

Onze werkwijze

We werken volgende de gouden C´s: Concept, Communicatie en Cost Control.Het interieur ontwerp met het daarbij horende concept is altijd leidend voor onze presentaties en ontwerpen. Door nauw samen te werken en goede communicatie tussen WARA, de interieur designer en de eigenaar, zorgen we er altijd voor dat de decoraties niet allen perfect passen binnen het concept, maar ook binnen het budget.