Installatie door UHP

Installatie van uw kunstwerken gedaan door UHP

WARA doet er alles aan om haar klanten te voorzien van een complete oplossing op maat van hun wensen. Dit betekent niet alleen dat we zorgen voor de levering van hoogwaardige producten. Wanneer u kunst bij ons bestelt spreekt het voor zich dat dit ook op een zo optimaal mogelijke manier in de gewenste ruimte moet worden geïnstalleerd. U wilt op dit vlak dan ook waarschijnlijk niets aan het toeval overlaten. Dat hoeft ook niet! Dankzij ons verbond met UHP werken wij met professionele en ervaren monteurs. Zo kunt u ook voor de plaatsing van uw aangekochte artikelen betreft rekenen op de beste service.

Plaatsing volgens duidelijke afspraken

Gaat u de installatie van bijvoorbeeld uw framed wall art uitbesteden? In dat geval kunt u daarvoor dus zonder probleem bij ons terecht. WARA brengt u graag in contact met de juiste persoon. Er worden op dit vlak dan duidelijke afspraken gemaakt met betrekking tot de datum en tijd waarop de installatie zal plaatsvinden. Daarnaast wordt er ook een contactpersoon aangewezen. Op kantoor wordt WARA op de hoogte gehouden van de installatie. Op deze manier zorgen we er voor dat de installatie vlekkeloos verloopt.

Meest optimale integratie in de gewenste ruimte

Bij WARA kunnen we instaan voor de levering en plaatsing van een tal van verschillende objecten in een interieur. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar ingelijste kunst? Dan kunt u in samenspraak met onze art consultants kijken naar waar de kunst in uw hotel op de meest optimale wijze in de ruimte kan worden geïntegreerd.

Een hoogwaardige afhandeling van uw bestelling

Al met al streeft WARA er naar om haar klanten tijdens het gehele proces de best mogelijke kwaliteit te garanderen. Dit geldt dus niet alleen voor de productie, maar ook voor de plaatsing van producten. Onze ervaren partners zorgen er op dit vlak voor dat alles goed verloopt. Bovendien kan er ook intern worden geschakeld om montage te regelen voor onze klanten. Dit geldt dan in het bijzonder voor het ophangen van inlijstingen.