Transport & Logistics

Transport kunstwerk

Transport van uw kunstwerken

WARA staat er om bekend een uitermate betrouwbare partner te zijn op vlak van zowel transport als logistiek. Nationaal en internationaal bieden wij de nodige oplossingen voor het transporteren van de goederen. Door jarenlange ervaring n en onze nauwkeurigheid bieden wij een totale ontzorging aan voor u als opdrachtgever. Als opdrachtgever heeft u immers genoeg om handen voor de realisatie van het project.

Nauwkeurige afhandeling van het vereiste papierwerk

Op het ogenblik dat er moet worden gezorgd voor een (internationaal) transport spreekt het voor zich dat daar heel wat bij komt kijken. Bij WARA zorgen we voor een optimale afhandeling van alle transporten. Dit betekent in eerste instantie dat al het vereiste papierwerk op volledig correcte wijze wordt opgesteld. Op het ogenblik dat er een zending naar het buitenland vertrekt bevat deze mogelijks verschillende artikelen. Bij WARA zorgen we ervoor dat al het vereiste papierwerk optimaal is ingevuld zodat er een tijdverlies is tijdens het transport.

In-house voorzieningen

Bij WARA beschikken we over alle nodige voorzieningen om uw transport op de meest optimale wijze af te handelen. Ons magazijn is zo ingericht dat we de realisatie voor het juist verpakken van de goederen kunnen realiseren. Vanuit kantoor wordt de planning gecommuniceerd en het nodige papierwerk klaargelegd. WARA beschikt over eigen chauffeurs die met name in eigen land en omringende landen producten kan afleveren. Voor verdere leveringen maken we gebruikt van gerenommeerd en betrouwbare transportbedrijven.

Bijzondere aandacht voor de logistiek

Ook op vlak van logistiek verzorgen wij steeds een optimale afhandeling van alle bestellingen. Dit betekent in de praktijk dat al onze producten correct worden gelabeld. Dit vergemakkelijkt uiteraard ook de installatie op locatie. Of deze locatie nu door ons of door een derde partij zal gebeuren maakt op dit vlak geen verschil. Bij ontvangst is het meteen duidelijk naar welke kamers bepaalde decoraties moeten evenals welke volgorde van behangbaan dient te worden gemonteerd. Dit met als doel de installatie zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Altijd verzekerd van een optimale verpakking

Bij WARA besteden we bijzonder veel aandacht aan het verpakken van onze producten. Op deze manier kan schade tijdens het transport zo goed als worden uitgesloten. Zowel inlijstingen, handgemaakte spiegels of rollen behang worden door ons op een zo effectieve wijze ingepakt. Voor een optimale bescherming tegen onverwachtse bewegingen zijn onze kratten voorzien van het nodige beschermingsmateriaal. Met onze manier van verpakken willen wij onze klanten over de hele lijn de meest optimale en kwalitatieve afhandeling bieden van hun order.