Transport & Logistics

Transport kunstwerk

Transport van uw kunstwerken

WARA staat er om bekend een uitermate betrouwbare partner te zijn op vlak van zowel transport als logistiek. Nationaal en internationaal bieden wij de nodige oplossingen voor het transporteren van goederen. Door jarenlange ervaring en onze nauwkeurigheid bieden wij een totale verzorging aan voor u als opdrachtgever.

Nauwkeurige afhandeling van het vereiste papierwerk

Als er moet worden gezorgd voor (internationaal) transport, spreekt het voor zich dat daar heel wat bij komt kijken. Bij WARA zorgen we voor een optimale afhandeling van al het transport. Dit betekent ten eerste dat al het vereiste papierwerk op volledig correcte wijze wordt opgesteld. Op het ogenblik dat er een zending naar het buitenland vertrekt bevat deze mogelijk verschillende artikelen. Bij WARA zorgen we ervoor dat al het vereiste papierwerk optimaal is ingevuld zodat er geen tijdverlies is tijdens het transport.

In-house voorzieningen

Bij WARA beschikken we over alle nodige voorzieningen om uw transport op de meest optimale wijze af te handelen. Ons magazijn is zo ingericht dat we ook het verpakken van goederen op de juiste manier kunnen regelen. Vanuit kantoor wordt de planning gecommuniceerd en het nodige papierwerk klaargelegd. WARA beschikt bovendien over eigen chauffeurs die met name in eigen land en omringende landen producten kunnen afleveren. Voor verdere leveringen maken we gebruik van gerenommeerde en betrouwbare transportbedrijven.

Bijzondere aandacht voor de logistiek

Ook op vlak van logistiek verzorgen wij steeds een optimale afhandeling van alle bestellingen. Dit betekent in de praktijk dat al onze producten correct worden gelabeld. Dit vergemakkelijkt uiteraard ook de installatie op locatie. Of de installatie dan door ons of door een derde partij wordt geregeld maakt geen verschil. Bij ontvangst is het meteen duidelijk naar welke kamers bepaalde decoraties moeten, of bijvoorbeeld, op welke volgorde behangbanen dienen te worden gemonteerd. Hierdoor zorgen we ervoor dat de installatie zo soepel mogelijk zal verlopen.

Altijd verzekerd van een optimale verpakking

Bij WARA besteden we bijzonder veel aandacht aan het verpakken van onze producten. Op deze manier kan schade tijdens het transport zo goed als worden uitgesloten. Zowel inlijstingen, handgemaakte spiegels of rollen behang worden door ons op een zo effectief mogelijke wijze verpakt. Voor een optimale bescherming tegen onverwachtse bewegingen zijn onze kratten voorzien van het nodige beschermingsmateriaal. Op deze manier zorgen we voor een afhandeling van hoge kwaliteit.